tirsdag 9. september 2014

Master bedroom

Vi er så og si ferdig med hele loftsetasjen i hus 2.

Alle gulv har fått ny laminat og nye overflater på veggene i form av tapet, maling eller ferdigmalte plater.

Før: Blå hårete tapet. Fargen var egentlig ikke så veldig gærn, bare synd den hadde skader etter en gammel vannlekkasje så da måtte vi fikse litt likevel.ETTER:Vi har lagt ferdigmalte plater på alle veggene.
Så dette romme ble litt dyrere enn planlagt. 
Vet ikke hvor mange plater vi faktisk brukte, men kanskje så mye som opp mot 15.
119,- kostet det pr plate, bortsett fra en del som vi fikk for 50,- stk.
Gulvet er faktisk superfint til å være 3 stavs, og jeg tror det er det eneste 3-stavs gulvet jeg noen sinne har sett som jeg har likt. Betalte under 20,- pr kvm for det. 
Dyre vegger og billig gulv med andre ord :)
Dermed tror jeg dette blir det nest dyreste rommet i denne oppussingen.

Det er temmelig mye billigere å drive med enkel oppussing enn renovering.
I huset vi bor i har vi jo revet alt. Og lagt ny inni veggene og utpå veggene (inne, og ny kledning ute på store deler av huset) Nye vinduer i alle rom bortsett fra den delen av huset som ikke er gjort noe med. Vinduer, isolasjon og alt sånn der er mye dyrere enn å kjøpe ferdigmalte plater og 4 bøtter maling fra Obs til 119,- stk. 

Til hus 2 har det gått mye maling siden veggene som er malt har sånn "sugende" tapet som spiser maling. Jeg tror vi har kjøpt inn  27 liter grunning (649,- jada, var på tilbud det også)....... Vi har kanskje 4-5 liter igjen av den, også har vi kjøpt 18 liter med maling i fargen CHI. Tror vi har brukt opp alt når den siste veggen er malt. Vi kjøpte malingen på Obs da de hadde medlemstilbud 119,- for 3 liter.

Ingen kommentarer: