lørdag 20. desember 2014

En hektisk uke

Dette har vært en hektisk uke.

Innlevering av masteroppgaven på mandag, jobbintervju på tirsdag, Så skulle jeg bruke resten av uka på litt avslappning og husrydding, men sånn skulle det ikke gå. På onsdag ble pappa syk og ble sendt med helikopter til Tromsø.
Vi dro til sykehuset før rett før 22 så vi var der da helikopteret landet. Pappa hadde fått hjerteinfarkt, så de rullet han rett inn på en avdeling for å gjøre en ballongutvidelse av en av blodårene inn til hjertet. Rundt 23 ble han rullet inn på medisinsk intensiv, og etterhvert fikk jeg og Trond komme inn å se til han.
For å gjøre en lang historie kort så har jeg vært mye på sykehuset de siste dagene, det har vært alt annet enn avslappende.

I morgen får heldigvis pappa komme hjem. Idag skulle både han og mamma reise til syden, men det går jo ikke. Så da blir det hjemme jul på de, og det betyr også at vi alle fem her i huset skal feire Lyngen jul. Imorgen kjører vi innover med første lass utstyr. Marsvingutta må jo ha med seg hvert sitt bur og det tar jo enormt med plass, men vi klarer vel å løse det på et vis.

Ingen kommentarer: