torsdag 23. april 2015

Merkeflashing

Jeg har ikke vært særlig opptatt av merkeklær siden jeg var rundt 12 år, og synes det nesten er på grensen til harry hvordan folk flasher merkene på klærne sine. Jeg tenker da spesielt på alle disse Acne skjerfene som tydeligvis må ha merkelappen ut, og en del vesker med store logoer.
Jeg har tidligere egentlig mest lagt merke til yngre mennesker som driver på med dette, men denne uken var jeg innom et sted der det vanker en del mennesker med solide lønninger. Der la jeg merke til en fin frue, tipper hun var mellom 45-55år, som skulle legge fra seg/henge fra seg frakken sin. Istedenfor å gjøre det på en "normal" måte så brettet hun ut merket slik at det var enkelt å se at jakken var fra Burberry. Da måtte jeg le litt for meg selv og tenkte på den 16-17 år gamle jenta jeg hadde sett tidligere på dagen med utbrettet acne skjerf. Samesame!

Jeg jobbet en kort periode med klær på en butikk som solgte i prisklassen et par hakk over HM. Men de solgte også et billig merke som ligger rundt HM pris. Jeg kjøpte ganske mye klær da jeg jobbet i denne butikken. Det var forventet at vi skulle kle oss pent og bruke klær fra butikken (selv om vi "bare" fikk 50% rabatt.) Jeg kjøpte en del basic skjorter av typen bomull med lange armer med eller uten krage. Brukte disse ca like mye. De dyrere skjortene har jeg kastet for lenge siden. De ble fort misfarget, krympet og mistet fasongen i vask, mens de billige har jeg faktisk enda! Jeg er ikke enig at det er en automatisk link mellom pris og kvalitet...


Ingen kommentarer: