mandag 28. september 2015

Verdens styggeste mur

Akk...
Som jeg så vidt har nevnt driver naboen vår til hus2 å krangler om innkjørselen som vi har laget.
Han klager på ALT, men ikke til oss. Han sender brev til kommunen. Klagene går ut på alt fra sikt, snø og verditap på bolig til verdens styggeste mur. Vi måtte sage ned deler av en mur for å tilfredstille siktkravene, og nå klager naboen på at den er så stygg. Ikke har han vindu mot muren eller lignende så dette er rett og slett bæsing.

Dette er da den berømmelige muren. Vi måtte kjøre til hus2 (7 mil hver vei + 25 minutter fergetur) for å støype i en liten sprekk (bak den brune plata). Jeg skjønner ikke hva problemer med muren er. Er jo akkurat samme muren, og etterhvert vil jo all jorda gro til og bli grønt og skjønt. 

I tillegg til muren fikset vi på granbuskene som står mellom oss og en annen nabo. Disse naboene påstår at vi ikke har noe sted å gjøre av snøen om vinteren, men det har vi jo. I massevis, og nå har vi tatt bort de nederste grenene av buskene bare for å gjøre et poeng av det. Fy fader jeg er så lei av denne saken her, blæh

Tomten vår starter ca 90cm bak skapene, og går nesten 4 meter til høyre. Alle trærne bak står på tomta vår som går helt opp til traktoren på bilde. Vi har MASSE plass til snø!


Ingen kommentarer: