søndag 11. oktober 2015

I gang

Vi rev jo badet i første etasje da vi flyttet hit, og i vår rev vi restene av badet. Planen er som nevnt mange ganger før å rive hele denne delen av huset også bygge den opp på nytt. Meeeeeen det blir ikke før vi får råd, så ikke med det første ;)

Siden det nok blir lenge til vi kan bygge denne delen om så har vi gjort noen midlertidige ting. Og da vi rev i vår måtte vi gjøre en quickfix av det gamle badet, som nå er blitt til en gang. Det gamle badet var bygget opp på en meget spesiel måte, men det er en annen historie.

Nå hadde jeg ryddet hele gangen på fredag så skulle jeg jo ta bilde av den men glemte det, så da jeg skulle ta bilde idag var den jo blitt rotetet igjen på grunn av helges utvendige byggeprosjekt. Så derfor blir det bare et bilde av den røde stolen *ler*

Murveggen er reste-tapet fra en byggebutikk, gulvet er taktro som vi har beiset i drivved. Skapene har vi fått av en av min kjæres gamle arbeidsplasser, rekved er fra fjæra, den røde bokstaven fant vi vedsiden av en container og stolen er en norskprodusert "klassiker" som vi kjøpte for en 100lapp via facebook. Alle veggplatene er også skadet og da fikk vi kjøpe de billig.
Dette er altså så lavbudsjett som det nesten går ann å få det, og det er helt supert siden det bare er en midlertidig løsning.

Ingen kommentarer: