søndag 6. desember 2015

Det er framgang

Selv om det ikke går veldig fort fremover med hytteprosjektet vårt så går det i allefall riktig vei!
Lets face it. Det er ikke supergøy å være i et hus som får strøm via skøyteledning fra en nabobygning og dermed er det begrenset hvor mye strøm vi kan bruke før sikringene slå seg ut. Så vi har ikke strøm, ikke mye lys, ikke varme - vedfyringen er fjernet, ikke vann dermed heller ikke do selv om vi har avløp. Så det begrenser seg litt hvor lenge vi kan være der før vi blir kald og lei ;)

Denne helga har vi jobbet med det ene av soverommene. Vi har jo revet alt, og har måtte gjøre alt det kjedelige nå. Lekte ut, isolere, plaste, teipe osv. Blæh, kjempe kjedelig! Heldigvis fikk vi også begynt på litt av det morsomme.


Siden stavingen på kneveggen var feil i forhold til å feste spon, så måtte vi endre litt på planene og bytte om på veggene, men jeg tror det blir greit likevel. Vi hadde ikke med oss sagen vi trengte for å gjøre vindusveggen ferdig, så det får bli neste gang. Jeg har tatt med noen biter panel hjem for å teste beis. Tror det blir veldig fint med panel på to vegger og glittertapet på de to andre :)

Ingen kommentarer: