lørdag 19. mars 2016

Vi pakker

Vi er snart klar for påskeferie på hytta.
Vi fyller bilen med matrialer og verktøy, et stk hund og to stk marsvin, også kjører vi avgårde i morgen engang. Jeg hadde egentlig ordnet pass til marsvinene, men så skulle passerne ikke være hjemme likevel, så da tar jeg heller gutta med oss. Vi vurderer å kjøre to biler for å få plass til alt, men det må vi se an når bil 1 er pakket. Vi blir på hytta til vi blir lei eller senest lørdagsformiddag. Håper vi har fått kjøpt inn det vi trenger av utstyr.

Målet med påska er å gjøre ferdig doen, gulv/tak på kjøkkenet, skru opp kjøkkeninnredningen. Liste soveromsgulv, og gjøre ferdig tak og vegger på soverom2. Hvis vi får veldig arbeidslyst så håper vi å få gjort litt mer som f.eks. sette opp panel på en gangvegg, beise stuevegg, tapetsere stuevegg osv.
Håper vi får gjort litt i allefall :)
Vi har laget en plan og vi satser på å stå passelig tidlig opp, spise litt for å dra på hytta, så drar vi tilbake hjem for å spise og slappe av. Så en tur tilbake til hytta. Det blir lange dager å skal være fra 9 til 6 så vi må enten korte ned på tiden vi er der, eller dele dagen opp. Vi skal jo ha hunden med oss på hytta, og bare det blir en utfordring i seg selv. Så hvis vi deler dagen i to kan hunden være med oss en del, og den andre delen er hun hjemme med marsvinene. hehe, skal ikke være enkelt dette her ;)

Ingen kommentarer: