søndag 19. februar 2017

Helgeoppsum

I helgen har vi vært innom hytta en tur.
Siden det er så lenge siden vi har vært der måtte vi ta en tur innom for å sjekke forholdene. Måle, bestemme, skrive liste osv. Så nå har vi både bestemt, skrevet liste på hva vi mangler og fått gjort det vi trenger sånn at vi er klar til neste helg.

Det vi har bestemt er at vi skal gjøre badet først, også blir det resten etterpå.
Jeg har jo lagt av litt av mine penger til å leie inn en ekstern snekker, men det viser seg jo å være vanskelig å få tak i. Så da får vi vel bare gjøre alt selv.....

Vel..
Neste helg er det altså full innsats på badet.
Vi håper at vi kommer såpass langt at vi får lukket badetgulvet. Dvs at alle avløpsrør er lagt ned og all isloering av gulv er ferdig, samt at det er laget plass til sluk. Sponplater på slik at der er klar til å få lagt ned varmekabler etterhvert.

Vi har faktisk kjøpt inn det meste vi trenger sånn som fliser til gulv (bruker noen vi har liggende fra før), baderomsplater (kjøpt inn for leeeenge siden, restepartier så det var billig), dusj(gratis), baderomsinnredning (3000,-) Avløpsrør har vi, vannrør har vi kanskje også.
Det vi mangler er takplater, og taklampe. Men taket skal vi ta til sist, så det er ingen stress. Mulig vi må fikse et speil også, men det koster jo ikke all verden.

Vi har jo nå satt en dato for når vi skal være ferdig med hytta. Eller i allefall når den skal være brukbar. Og datoen?
12 august 2017

Så blir det spennende å se om vi greier det.
Påskeferien blir nok i år som ifjor brukt til byggevirksomhet. Det er i allefall sikkert.

Ingen kommentarer: