mandag 19. juni 2017

Hyttebad

Nå er nesten badet på hytta ferdig.

Det som gjenstår er å fuge kantflisene, skru opp dusjen, koble til strøm og vann samt sette inn dør.


Jeg liker at vasken er kul selv om den er ganske så upraktisk ;)

Legger ved et bilde fra det samme hjørnet av badet fra da vi var der på visning.

Bad er ofte veldig dyrt å pusse opp, men vi har klart å gjøre det relativt billig. .
Vi har jo hatt veldig mye annet å pusse opp så badet har vi ventet med til slutt og har dermed kunne samle opp det vi trenger.

Baderomsplater: Vi kjøpte opp alle platene som Obsbygg hadde liggende som skulle bort fra å være lagervare til å bli bestillingsvare. 2 forskjellige typer, noen hvite og noen svarte. Disse betalte vi 100 eller 200, pr stk for. Vi kunne klart oss med de platene, men så ble det veldig mørkt med to svarte vegger så da måtte vi bestille en pakke med plater til 1100,-

Listene som brukes til baderomsplatene har vi samlet via finn og facebook salgsgrupper. Faktisk usikker om vi har betalt for noen av dem eller om alle er rester som er blitt gitt bort.

Gulv: Restefliser som vi hadde liggende. I tillegg måtte vi kjøpe 1 pakke ekstra for å få nok. Det er litt farge forskjell på disse, men pyttpytt.

Tak: Takplatene er vanlig huntonitt ferdigmalt. Disse har vi betalt "full" pris for. Taklysene har vi kjøpt på restesalg en stk 4 pakning, og en 1 pakning. Den 1 pakningen kostet egentlig 799,- men vi betalte 29,- i restekroken hos en elektrobutikk. Utgående modell.

Dusj: Fått gratis

Innredning: Fra opphørssalg av kjøkken/baderomsbutikk. 33000,- ny, vi betalte 3000,- og det er inkludert bladebatteri, vannlås, vask osv.
Også inkludert speil, men vi skal kjøpte et annet et.
I tillegg har vi kjøpt nye, høyere bein til innredningen til ca 60,- pr stk.

Så kommer jo vannrør og det elektrisk i tillegg. Samt alt som er inni veggene av reisverk og ny islolasjon osv. + det som er under gulv av nye rør og avrettning oppå gulv, slamming, sluk osv.
Har ikke regnet på totalprisen, men jeg tror ikke den blir så veldig høy.
I tillegg har vi en del "rester" som vi sikkert kan få noen kroner for. Som f.eks baderomsplater, speilet fra innredningen .

Vi er i allefall fornøyd med hvordan badet er blitt og hva vi har fått til på lavbudsjett. Ingen kommentarer: